Shibuya Crossing

Intersectia de la Shibuya este cea mai mare si mai cunoscuta intersectie din Tokyo. Probabil ca nimanui nu ii este straina imaginea clasica, filmata pe timp de noapte, cu toate luminile si reclamele orbitoare de pe cladiri, cu sutele/miile de oameni misunand prin mijlocul intersectiei in acelasi timp. In toate directiile!

Asa ca nu o sa mire pe nimeni daca vom spune ca atata lume la un loc nu am vazut niciunde.  Toti respectau cu sfintenie culoarea semaforului, si nimeni nu clintea pana nu se facea verde. Iar cand se opreau toate masinile, treceau pietonii prin toate partile, ca niste mici robotei programati sa urmeze acel traseu. O mare de oameni in mijocul unui oras urias! Cladiri inalte, reclame peste reclame peste reclame, muzica data cat mai tare, magazine colorate si aglomerate si tonomate cu toate prostiile pamantului de vanzare. Cam asa arata zona Shibuya.

Iar daca vreti sa cititi mai multe despre Shibuya si despre Tokyo in general, gasiti detalii in urmatoarele articole din Tokyo:
Tokyo – Shibuya, Izakaya Bar, primul Sashimi
Tokyo – Ciresi infloriti, Shibuya, Sushi Feast
Tokyo – Government Building, Meiji Shrine, Harajuku, Ramen si Giozas
Tokyo – Tsukiji Fish Market, Imperial Palace, Whisky Bar, Shinjuku, Golden Gai
Tokyo – Ueno Park, Asakusa, Tempura

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s