Unde plec? Unde vad cu ochii!

N-am carte de imbarcare, n-am bilet printat, n-am bagaj de cala, nu tu check in, nu tu nimic. Sunt ca o floare in mijlocul aeroportului si habar n-am incotro mergem. Ma uit de ceva minute-n sir pe tabela de plecari si nu ma prind nici neam. Mai sa fie…

Recunosc, anul acesta i-a iesit perfect schema, nu am reusit sa il descos catusi de putin. N-am obtinut nicio farama de indiciu. Asa ca pan’ la urma… plec unde-o fi sa fie. Unde-om vedea cu ochii. Unde ne-o duce avionul. Dar parca abia astept sa trecem de controlul de securitate si sa ajungem odata la poarta de imbarcare. Ca niciodata, s-au inversat rolurile. Eu sunt cea care insista sa fim devreme la poarta, el trage de timp uitandu-se la prostii in duty free. Innebunesc. Nu mai am rabdare. Am rezistat eroic sa nu il asaltez cu intrebari, dar nu mai pot. Vin navala. Unde, si cand, si cum, si care. Si iar unde, cum, cand, care. Nu contenesc. Sunt agasanta. Nu imi imaginam ca pot sa vorbesc atat de mult. Il amuz se pare. Dar tot nu imi spune nimic. 30 de minute pana la boarding. O eternitate!

Si totusi… de unde atata agitatie si nerabdare? Oriunde-am merge, sigur o sa imi placa. Anul trecut m-a surprins cu Riga, acum doi ani cu satucul Giethoorn in Olanda, Bremen, Hamburg si Amsterdam. Asa ca da, ma linistesc, m-asez pe prima banca si rasfoiesc cu interes Bazaar-ul de iunie. Bag mana-n foc ca mergem undeva unde o sa imi placa nespus de mult. N-am niciun dubiu.

Ma anunta ca incepe boardingul! In sfarsit! Mi se reactiveaza starea de agitatie. Incotro? Care-i poarta? Sus? Jos? Stanga? Dreapta? Ei bine… nu. Imi pot citi Bazaar-ul in continuare, pura intamplare face sa ma fi asezat la poarta corecta. Intuitia asta feminina. Ridic ochii spre monitor.

Amsterdam, here we come!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s