Prinlume de doi ani (and counting)!

Si uite c-au trecut doi ani de cand am pus pe picioare “prinlumea” si parca nu ne vine sa credem ce frumos a crescut in tot timpul acesta. Si totul datorita oamenilor minunati care ne sunt alaturi, care ne inspira si ne fac sa fim mai buni. Avem noroc de niste parinti fabulosi care ne-au invatat ca prin ambitie, munca si perseverenta putem sa indeplinim orice vis si orice plan am avea in viata. Avem niste prieteni incredibili, curiosi si ambitiosi, care ne-au indemnat sa pornim blogul si care ne sustin inca de la inceputuri. Avem doi frati si o surioara, toti trei nebuni dupa calatorit si descoperit lumea. Avem cititori care impartasesc experientele lor cu noi, ne povestesc cu drag si contribuie la tot ce inseamna prinlume.com. Suntem toti in proiectul acesta. Toti scriem o poveste frumoasa, toti construim amintiri.

Nu am deschis blogul cu un scop anume. Si ne e greu sa dam un raspuns logic si corect argumentat cand suntem intrebati pentru ce o facem. Mai presus de orice e dorinta de a impartasi ceea ce vedem in lume cu toti cei care ne urmaresc. Pentru ca nu stii niciodata ce efect poate avea o poza, un cuvant sau un articol. Nu stii ce idee nastrusnica de cumparat bilete de avion ii vine cuiva doar pentru ca a vazut o poza postata pe blog, pe Facebook ori Instagram. Da, stim, blamam social media-ul de nu se poate. Dar pan’ la urma… este cea mai puternica “unealta” de inspiratie si de cunoastere din zilele noastre. Si daca reusesti s-o folosesti cu cap si moderatie, face o treaba cum nu se poate de minunata!

Pentru ca si noi, la randul nostru, ne inspiram si din ceea ce gasim in online. Da, vrem s-ajungem in insula Pastelui pentru c-am innebunit dupa ce-am vazut pozele si-apoi episodul canadienilor de la Departures. Sau in Antarctica dupa ce-am vazut postarile Ioanei pe Facebook-ul ei. Vrem Australia pentru ca Instagram-ul Anei e plin de peisaje fabuloase! Sau Africa de Sud, pentru ca-i urmarim pe Bianca si Dani in aventurile lor dansante. Vrem o Thailanda-n insule pustii pentru ca evident, Tedoo e la notificari pe Facebook si nu-i ratam nicio postare. Vrem poate un Iran, c-am urmarit-o pe Simona lipalipa pe Instagram si tare ne-a convins ca merita vazut. Si musai trebuie sa facem un tur culinar prin Toscana, ca prea salivam la pozele Nigellei. Sau unul frantuzesc, ca-l urmarim pe Jacques Pepin pe Facebook si innebunim! Sau poate unul japonez, ca doa rnu degeaba o aveaΒ Instagram-ul aproape trei milioane de poze cu hashtag #japanesefood. Sau o s-ajungem sigur in Norvegia pentru ca-i urmarim pe Alex si pe Anca de la doipeglob.ro si o luam pur si simplu razna cand le vedem pozele incredibile de pe Facebook cu aurora. Si uite ca ne-am luat bilete pentru Azore pentru ca ne-au placut pozele Mihaelei si ale lui NickΒ de asta toamna. Si o s-ajungem in Hong Kong pentru ca nu ne mai luam gandul de la peisajul bestial postat de Vlari si Liviu la Victoria Peak. Si ca sa fim cat mai sinceri… Ne gandim serios la un sabatic cand vedem ce minunatii de locuri vad dragutii de la cuplucalator.ro si ce poze superbe posteaza in fiecare saptamana pe Facebook.

Sunt multi blogeri. Si slava cerului, multi scriu despre calatorit. Fiecare are ceva de spus, fiecare isi impartaseste experienta asa cum a trait-o. Si asta-i mare lucru. Sa fie cat mai multi, sa scrie cat mai diferit, ca sa avem de unde alege ce ne place. Internetul e mare, e loc in online pentru toti. Si suntem liberi sa alegem pe cine si ce urmarim in social media. Suntem liberi sa ne alegem sursele de inspiratie.

Si pana una alta, La Multi Ani prinlume! πŸ™‚ Sa ne vedem la anu’, cica trei e (si mai) cu noroc πŸ™‚
prel

One thought on “Prinlume de doi ani (and counting)!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s