#RomaniaFromScratch

Pe vremuri demult apuse (și anume în liceu) desenam harta României în timpul liber. Așa învățam pentru olimpiadele de geografie, conturam forma țării apoi umpleam interiorul cu ce voiam să rețin: relief, infrastructură, resurse, orașe, industrii, râuri și afluenți, tot, tot. Aveam un biblioraft imens cu zeci de astfel de desene pe care le studiam ori de câte ori aveam nevoie. Așa că nu-i de mirare că am făcut o obsesie pentru hărți în general și că biroul din apartament e doldora de cărți de geografie, globuri pământești și… hărți, multe hărți 🙂 Deeeeeeci faptul că am dat de cei de la mindblower.ro și de harta lor răzuibila a ROMÂNIEEEEI a venit ca o surpriză cum nu se poate mai plăcută! Și-am fi băgat mâna în foc că putem răzui mare parte din hartă, gândindu-ne că am bătut deja în lung și-n lat țara noastră (în comparație cu hărțile lumii răzuibile, pe care nici nu ne mai obosim să le desfacem pentru că devine de-a dreptul descurajant să ai doar câteva punctulețe răzuite). Insa asa am realizat, spre rușinea noastră, că sunt atâtea locuri minunate din România pe care încă nu am apucat să le vizităm. Deltă Dunării ar fi unul dintre ele, Maramureșul la fel. Numai bine că de-acum încolo știm pe ce regiuni să ne focusam și ne motivăm să “scratch-uim” toată harta țării noastre!
MindBlower_RomaniaFromScratch_1
Bun, harta a fost deja lansată pe 15 octombrie și are preț promoțional până pe 21 (se poate comanda de aici). Ne place tare mult ideea celor de la mindblower.ro (de altfel, intreaga lor sectiune  de hărți razuibila e absolut adorabilaaaaa!) și ne bucurăm că putem promova România în acest fel! Abia așteptăm să răzuim Bucovina (probabil cel mai des vizitat loc din țară) și Iașiul, și Transilvania cu conacele ei boierești de toată frumusețea! Sau și mai bine, vom răzui fiecare loc din România pe care îl vom vizita în trei, ca să existe și mai multă motivație să îi arătăm lui #littleciuf  cum stă treaba cu călătoritul în țara noastră! N-om fi noi mari cățărători de munți, însă pe el cu siguranță îl vom face muntoman! 🙂 Deja putem răzui Bucegii dacă punem la socoteală traseul de weekendul trecut!
MindBlower_RomaniaFromScratch_3
MindBlower_RomaniaFromScratch_5
MindBlower_RomaniaFromScratch_6
Și acum partea drăguță e că cei de la mindblower.ro organizează tot felul de concursuri și giveaway-uri, așa că îi puteți urmări fie pe pagina lor de Facebook ori pe contul simpatic de Instagram că să fiți la curent cu noutățile (vine perioada sărbătorilor și a cadourilor, poate e nevoie de puțină inspirație, just saying :D).  Și pentru că sunt așa de drăguți, ne-au trimis două hărți razuibile, ca să putem oferi una cadou cititorilor noștri 🙂 Așa că dacă vă place harta, lăsați-ne un comentariu fie aici, fie în postările de pe Facebook ori Instagram și dați-ne o idee de loc grozav din România care merită văzut (inclusiv locuri de cazare frumoase ne-ar interesa :D). Vom alege câștigător comentariul cu locația care ni se pare cea mai interesantă 🙂

 

 

5 thoughts on “#RomaniaFromScratch

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s