Promotie Tarom 65 ani

Deja a devenit o traditie ca toamna sa avem promotii si preturi speciale de la TAROM si ca sa fim sinceri, abia le asteptam in fiecare an! De data aceasta insa exista un motiv in plus de sarbatoare, si asta pentru ca se implinesc 65 de ani de la infiintarea companiei, astfel ca o multime de destinatii externe vor fi zilele acestea la pret redus. Vine la fix vestea aceasta pentru noi, mai ales ca in luna octombrie avem de facut cateva drumuri catre Olanda. Promotia se desfasoara doar trei zile (perioada de cumparare a biletelor este de pe 18 septembrie pana pe 20 septembrie), insa perioada de calatorie poate fi pe intreaga durata a sezonului rece (exceptand bineinteles perioada de Craciun si Revelion). Mai exact de pe 01 noiembrie pana pe 15 decembrie 2019 si apoi de pe 15 ianuarie pana pe 1 martie 2020 (data ultimului retur).

Toate plecarile sunt din Bucuresti iar destinatiile sunt urmatoarele:

•       de la 99 EUR – Atena, Belgrad, Budapesta, Istanbul, Chisinau, Roma, Sofia, Tbilisi, Viena. Perfect pentru pietele de Craciun care urmeaza sa se deschida in noiembrie. Viena suna grozav, noi am fost anul trecut si ne-a placut enorm orasul si atmosfera aceea de sarbatoare, frig, miros de vin fiert si goana dupa cadouri pentru familie si prieteni dragi 🙂

•      de la 119 EUR – Frankfurt, Hamburg, Munchen, Praga, Salonic, Tel Aviv. Putine orase germane au ramas nevazute de noi (iar Hamburg si Munchen sunt de departe preferatele noastre!), asa ca pe noi ne tenteaza teribil Praga anul acesta. Da, tot pentru piata de Craciun! Nu am fost niciodata in Tel Aviv, insa multi prieteni ni-l recomanda.

•      de la 139 EUR – Amsterdam, Barcelona, Bruxelles, Erevan, Londra, Paris, Stockholm. Dupa cum spuneam, avem nevoie de multe bilete catre Amsterdam asa ca vrand nevrand, mare parte din bugetul nostru de calatorii se va duce catre aceasta destinatie. Nu am apucat inca sa mergem in tarile nordice (desi ne dorim de atata vreme) si nici in Erevan!

•      de la 159 EUR – Amman, Beirut, Cairo, Madrid. Aaaah, cat de bine suna Amman si de cat timp ne dorim sa ajungem in Iordania! Nu doar ca este o tara fabuloasa si sunt atat de multe de vazut, insa bucataria traditionala este de departe motivul principal pentru care vrem sa ajungem cat de curand acolo!

Tarifele sunt pentru o calatorie tur-retur, cu toate taxele incluse.

Indiferent de ce destinatie am alege, cu siguranta se anunta o toamna, dar mai ales o iarna plina, plina de calatorii si city break-uri! Abia asteptam sa pornim din nou la drum, iar acum ca Alexei devine din ce in ce mai prezent si mai fascinat de tot ce inseamna calatoria cu avionul, statul in aeroport si privitul avioanelor, parca devine totul din ce in ce mai usor. In primul an de viata Alexei a avut aproape 30 de zboruri, si chiar daca nu ne facem sub nicio forma un scop din a-i umple logbook-ul in care ii inregistram toate zborurile, stim ca si anul acesta va fi un an plin de calatorii si plecari. Indeosebi in Europa! Asa ca vrem sa profitam din plin de aceasta promotie TAROM si sa ne facem un mic “stoc” de bilete de avion cumparate pentru perioada urmatoare. Dintre toate destinatiile aflate in promotie, care vi se pare cea mai tentanta? Unde ati vrea sa mergeti si de ce? Haideti sa ne inspiram reciproc si sa ne tentam la calatorit, chiar si pe vreme racoroasa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s