BT Flying Blue – Vreau card!

Buuun, cam de-o saptamana asa ne tot batem capul cu cardurile astea de mile si dupa ce-am invartit pe fata si pe dos toate optiunile, am zis gata. Flying Blue sa fie! Ca tot zburam de-atata vreme cu ei, macar sa punem acolo, una peste alta, milele primite dupa fiecare zbor, ca cine stie cum ne nimerim sa luam un business class long haul la un moment dat πŸ˜€ Ba un zbor, ba o cumparatura, cert e ca se-aduna acolo si sigur om gasi noi o varianta sa profitam de ele. Apropo, ca nu am mentionat de la bun inceput,Β Flying Blue este programul de loialitate al Air France, KLMΒ si TaromΒ (si mai sunt o groaza de alte companii in alianta, dar ne focusam pe acestea trei :D).
BT Flying BlueSi daca tot ne-am agitat sa cautam informatii, vi le spunem si voua, poate poate aveati si voi in gand sa va faceti un card de mile.Β Ideea e simpla, ca la toate cardurile de credit. Iti faci cardul (Classic sau Premium), cumperi diverse si primesti mile in cont πŸ™‚ In functie de ce card alegi, primesti si un bonus de mile (de 3000 sau 5000 de mile), nu ai comision de emitere, iar in primul an nu ai comision de administrare. Bun, pana aici suna tare bine. Ah, si-era sa uitam! E inclus si accessul in Business Lounge, deci si maiΒ bine! Noi ne facem Premium-ul, nu de alta, dar primim mai multe mile bonus si cumparaturile se transforma in si mai multe mile (comparativ cu Classic). Si sunt si ceva mai multe beneficii, deci e la fix! Aaaah, si-abia asteptam sa platim cazarea din Islanda cu cardul de credit, ca intre noi fie vorba… la ce preturi uriase de cazari sunt pe-acolo, strangem rapid mile pe card! πŸ™‚ Si hai ca nu e greu sa strangem de-un long haul pana la anu’ πŸ˜€ Pssst, cred ca le “investim” intr-o Japonie, ca iar ni s-a pus pata!

Dar nu va mai batem la capΒ cu atatea informatii, pentru ca sunt toate scrise cat se poate de clar si frumos in linkul acesta.

Si-acum partea distractiva, ca prea vorbim ca niste oameni mari de carduri de credit si alte responsabilitati πŸ˜€ Daca iti faci cardul intre 1mai si 30 iunie, tadaaaaa, poti castiga doua bilete de avion, sa pleci in vacanta in Amsterdam, Hamburg, Geneva sau Paris. Fingers crossed, poate poate mergem iarasi in Amsterdam, ca tare ni s-a facut dor!

Deci, dupa atata trancaneala… apasam butonul de Vreau Card? Apasam!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s